Proizvodnja

UNAPRIJEĐUJEMO TEHNOLOGIJU

Proizvodnja

NAŠA TVORNICA

Nakon tri godine istraživanja i razvoja, Vossen je ponosan što je jedan od rijetkih tvrtki u svijetu koji proizvode naplatke (felge) u cijelosti. Sa sjedištem u Miami, Florida, Vossenov TUV objekt ima veliki raspon potpuno novih strojeva.
POGLEDAJTE VIDEO
Proizvodnja

DIZAJN

Mnogi proizvođači naplataka (felgi) koriste najjednostavnije i najčešće tehnike obrade samo kako bi povećali volumen proizvodnje. Vossen, osobito Precision Series, ne ugrožava ekskluzivnost i složenost aplikacije radi jednostavnije proizvodnje.
POGLEDAJTE VIDEO
Proizvodnja

INŽENJERING

Precizne se konstrukcije postižu mjerenjem i testiranjem preko 100 različitih točaka na automobilu. Ta mjerenja dovode do CAD modela koji se ispituje pomoću analize konačnih elemenata (FEA) kako bi se osiguralo usklađivanje SAE i TUV uz maksimiziranje konkavnosti. Svaki naplatak (felga) posebno je izrađen za svaki model vozila.
POGLEDAJTE VIDEO
Proizvodnja

PROIZVODNJA

Vossen Forged naplatci (felge) koriste proces proizvodnje koji je razvijen kako bi se dizajn i standard kvalitete teško krivotvorio. Kako bi se proizveli najprecizniji naplatci u industriji, Vossen je razvio process s osam stupnjeva obrade.
POGLEDAJTE VIDEO